Prva pomoč - EFR

Bodite pripravljeni: morda boste morali že jutri pomagati ponesrečencem ali sebi.

Potresi, poplave, požari, nesreče na cesti, nesreče doma… to so dogodki, s katerimi se v življenju žal tudi srečamo. Nesreča se lahko zgodi kjerkoli. Bi znali pomagati domačim, prijateljem ali mimoidočim? Vprašajte se: znam nuditi umetno dihanje in masažo srca, znam uporabiti defibrilator, znam poviti rano, ali znam…? Ste pripravljeni?

Pripravljenost ne pomeni zgolj imeti pri sebi paket prve pomoči, svetilko, vodo in telefon. Pripravljenost pomeni, da ste pripravljeni priskočiti na pomoč posamezniku v stiski in da znate na pravilen in varen način pomagati takrat, ko profesionalni reševalci na mesto nesreče še niso prišli.

Usposobimo vas lahko mi!

Naš pristop pri usposabljanju gradi vaše zaupanje za nudenje prve pomoči, ko je prva pomoč potrebna. Zaupanje v lastne sposobnosti je pri reševanju ponesrečencev ključno. Samozavest in zaupanje v lastno znanje in sposobnosti dosežemo s prijaznim učnim okoljem ter s ponavljanjem vaj. Prav ste prebrali, naš pristop temelji na vajah, kar pomeni, da o defibrilatorju ne bomo zgolj govorili, ampak se ga boste tudi dejansko naučili sami uporabljati!

Contact
DIVER.SI
  • Info:
    +386/(0)70 550 057

Tečaje izvajamo skozi vse leto

Plačilo možno tudi s karticami

Kje smo:

Diver.si
Ulica Milana Majcna 29a
1000 Ljubljana

Info in prijave
info@diver.si
070/550 057

Sledite našim dogodivščinam:

Contact