Otroški potapljaški tečaj PADI Bubble maker

Potapljanje je zabavno!

Kako pod vodo sveti svetilka? Je mogoče pod vodo fotografirati in se popolnoma brez napora premikati in lebdeti? Tako kot astronavti v vesolju? PADI Bubble Maker in PADI Seal Team ponujata odgovore.

PADI Bubble Maker je namenjen najmlajšim udeležencem naših tečajev, od 8 leta starosti naprej.
PADI Seal Team, je namenjen mladim potapljačem, ki si želijo veliko akcije in zabave med plavanjem v bazenu in izpolnjevanjem Aqua Seal Team misij.

Vse to odkrivajo na Aqua Seal Team misije, ki otroke popeljejo v začetek učenja, potapljanja na razbitinah, podvodne navigacije, plovnosti in podvodne fotografije,…. Prav tako pa jih naučimo, da se začnejo zavedati okolja okoli sebe in skrbi zanj.

S tem tečajem se vašim otrokom ponuja možnost, da se v bazenu zabavajo na drugačen način, da se družijo s prijatelji, ter izmenjujejo izkušnje o podvodnem svetu s svojimi vrstniki.

Najboljši del Aqua misij pa je utrjevanje pravil varnega potapljanja, ki poteka med zabavo, na povsem neprisiljen način. PADI Seals izkusijo veliko število različnih potopov in se pri tem neizmerno zabavajo, starše pa navduši strukturiran program, ki njihovim otrokom omogoča razvijanje različnih motoričnih in socialnih spretnosti, učenje o podvodnem svetu in ob tem še čudovito zabavo. Prav ta tečaj je tudi odlična priložnost, da otroke vpeljemo v potapljaški svet pred pričetkom OWD tečaja.

Kaj se bomo naučili?

PADI Seal Team program je sestavljen iz dveh delov.

Prvi del so Aqua Missions – pet nalog, pri katerih se otroci naučijo osnov potapljanja kot so plovnost, praznjenje maske, iskanje regulatorja, itd… Takoj, ko so osnove iz prvega dela dobro osvojene, začnemo z drugim delom, ki je poln različnih t.i. Aqua Missions, ki ponavadi trajajo kakšno uro.

PADI Seal Team

  • Pomaga otrokom, da se priučijo odgovornosti.
  • Uči otroke o podvodnem svetu.
  • Je zabava v varnem okolju bazena.
  • Učenje izvajajo usposobljeni PADI profesionalci.

Oprema

Otroci uporabljajo med tečajem vso osnovno scuba opremo, ki je prilagojena njihovi velikosti.

Pogoji za udeležbo

Otroci morajo biti stari vsaj 8 let in kazati veselje do vode in plavanja.

Naslednja avantura

Po uspešno opravljenih prvih petih Aqua Seal Team misions nalogah postanete PADI seal member. Po dokončanju še dodatnih desetih misij pa prejmete naziv Master Seal Team member.

Ko otrok dopolni 10 let, se lahko udeleži tečaja in postane Junior Open Water Diver.

Contact
DIVER.SI
  • Info:
    +386/(0)70 550 057

Tečaje izvajamo skozi vse leto

Plačilo možno tudi s karticami

Kje smo:

Diver.si
Ulica Milana Majcna 29a
1000 Ljubljana

Info in prijave
info@diver.si
070/550 057

Sledite našim dogodivščinam:

Contact