CENIK TEČAJEV

 • 1. Prijava na tečaj
  Izbereš željeni datum tečaja, izpolniš prijavnico, prejmeš potrditven mail z vsemi potrebni podatki.
 • 2. On-Line teorija
  Po plačilu akontacije prejmeš dostopne podatke za spletno učilnico, kjer v svojem ritmu opraviš pridobiš vso potrebno teoretično znanje.
 • 3. Praktični del tečaja
  Praktični del tečaja se izvaja na morju o samem poteku si obveščen po mailu ob prijavi in potem še par dni pred samim praktičnim delom.
 • 4. Po uspešno opravljenem tečaju
  Prejmeš mednarodno izkaznico s katero se lahko potapljaš kjer koli po svetu.

Cene tečajev so informativne in se lahko spremenijo brez pred dnega obvestila. Na tečaj se lahko prijavite po e-mailu info(at)diver.si . Ob prijavi je potrebno plačati kavcijo (50,00 EUR), ki predstavlja rezervacijo mesta na tečaju. Preostanek zneska je potrebno plačati pred pričetkom tečaja. Če tečajnik na tečaj ne pride in nas o svoji odsotnosti ne obvesti vsaj en dan pred pričetkom tečaja, kavcija zapade. Termin tečaja se izvede, če je nanj prijavljeno dovolj tečajnikov (število je odvisno od vrste tečaja). V primeru, da se tečaj ne bi izvedel se tečajnika obvesti o naslednjem primernem prostem terminu in kavcija se po dogovoru prenese na ta termin ali pa vrne. Prijava na tečaj je veljavna šele po plačilu kavcije. Izvajalec tečaja si pridržuje odpovedati oziorma prestaviti tečaj v primeru premalo prijavljenih. V tem primeru se kavcija vrne ali prenese na naslednji prosti termin! S plačilom kavcije si zagotovite mesto na tečaju!

* Osnovna cena posamezne specialnosti je 160,00 EUR in obsega predavanja ter certifikacijsko kartico. Za posamezne specialnosti se cena tečaja poveča za strošek potopov in ta dodaten strošek je odvisen od vrste specialnosti (število potrebnih potopov ter njihove lokacije). Prosimo kontaktirajte nas za ceno za konkretno specialnost.

** Cena ne vključuje stroška certifikacijske kartice in obvezne literature. Prosimo kontaktirajte nas za trenutne cene.

Cenik velja od 01. 01. 2020

Contact
DIVER.SI
 • Info:
  +386/(0)70 550 057

Tečaje izvajamo skozi vse leto

Plačilo možno tudi s karticami

Kje smo:

Diver.si
Ulica Milana Majcna 29a
1000 Ljubljana

Info in prijave
info@diver.si
070/550 057

Sledite našim dogodivščinam:

Contact