PADI Master Scuba Diver

Odkrivanje novih krajev iz nove perspektive

Ste strasten potapljač? Si želite pridružiti najboljšim rekreativnim potapljačem na svetu, živeti življenje potapljača in raziskovati podvodni svet, potovati v nove kraje in doživeti stvari, ki jih niste še nikoli? Več kot sanje?

Absolutno! Izpilite svoje znanje z PADI Master Scuba DiverTM rating! Naziv, ki pomeni priznanje – odpira vam vrata v neskončne dogodivščine in možnosti skozi izkušnje in trening, ki vas loči od večine.

PADI Master Scuba Diver je najvišja neprofesionalna stopnja usposobljenosti po PADI-ju. Pomeni, da  ste z povečanim obsegom izobraževanja in z udejstvovanjem na velikem številu različnih potopov presegli ostale rekreativne potapljače in ste jim lahko vzor.

Pogoji za pričetek

KAJ POTREBUJETE ZA ZAČETEK?

  • Opravljen osnovni potapljaški tečaj PADI OWD (ali ekvivalenten tečaj po kateri drugi mednarodno priznani šoli potapljanja)
  • Opravljen nadaljevalni potapljaški tečaj PADI AOWD (ali ekvivalenten tečaj po kateri drugi mednarodno priznani šoli potapljanja)
  • Opravljen tečaj reševalca PADI Rescue Diver (ali ekvivalenten tečaj po kateri drugi mednarodno priznani šoli potapljanja)
  • Opravljenih 50 potopov
  • Opravljenih 5 specialnih tečajev
  • Minimalna starost: 15 let (oziroma 12 let za certifikat Junior Master Scuba Diver)

KJE LAHKO NADALJUJETE?

Certifikat PADI Master Scuba Diver je v PADI-jevem izobraževalnem sistemu najvišja rekreativna stopnja. Vendar ni nujno, da se Vaše potapljaško izobraževanje tu ustavi. Lahko postanete profesionalec. Kot PADI Master Scuba Diver ste dobro pripravljeni za udeležbo na tečaju PADI Divemaster.

Contact
DIVER.SI
  • Info:
    +386/(0)70 550 057

Tečaje izvajamo skozi vse leto

Plačilo možno tudi s karticami

Kje smo:

Diver.si
Ulica Milana Majcna 29a
1000 Ljubljana

Info in prijave
info@diver.si
070/550 057

Sledite našim dogodivščinam:

Contact